Przejdź do głównej treści Przejdź do wyszukiwarki

Obowiązek informacyjny

Spełnienie obowiązku informacyjnego wobec właścicieli danych osobowych przetwarzanych przez Gminny Ośrodek Sportu i Rekreacji w Miedźnej z/s w Woli, 43-225 Wola, ul. Pszczyńska 9 zgodnie z wymaganiami art.13 RODO (Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) nr 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE)

GOSiR w Miedźnej z/s w Woli, 43-225 Wola, ul. Pszczyńska 9 informuje, że przetwarza dane osobowe, zgodnie z wykazem podanym poniżej i jest ich Administratorem na podstawie art. 6 ust.1 RODO. Szczegółowe odniesienie do poszczególnych baz danych osobowych, odpowiednio do celu ich przetwarzania oraz spełnienie obowiązku informacyjnego w stosunku do właścicieli danych osobowych zawartych w tych bazach znajduje się w odpowiednich zakładkach po kliknięciu linku z nazwą bazy.

Treść obowiązku informacyjnego obowiązująca dla wszystkich danych osobowych przetwarzanych w GOSiR w Miedźnej z/s w Woli:

Osoby fizyczne, których dane osobowe są przetwarzane przez GOSiR w Miedźnej z/s w Woli mają prawo dostępu do treści swoich danych oraz ich poprawiania, uzupełniania, sprostowania, żądania zapomnienia, przenoszenia lub ograniczenia przetwarzania, a także posiadają Państwo prawo do wniesienia sprzeciwu wobec ich przetwarzania. Prawo to można realizować w siedzibie GOSiR w Miedźnej z/s w Woli, 43-225 Wola, ul. Pszczyńska 9 w godzinach urzędowania podanych do publicznej wiadomości na stronie www.basen.miedzna.pl

GOSiR w Miedźnej z/s w Woli nie przetwarza danych osobowych w sposób zautomatyzowany i nie dokonuje profilowania tych danych.

GOSiR w Miedźnej z/s w Woli nie przetwarza danych osobowych poza Europejskim Obszarem Gospodarczym i nie przekazuje danych poza ten obszar.

Kontakt do osoby odpowiedzialnej za ochronę danych osobowych: iod.basenwola@gmail.com

GOSiR w Miedźnej z/s w Woli informuje o prawie wniesienia skargi do Organu Nadzoru, zgodnie z zapisami Ustawy o ochronie danych osobowych w przypadku stwierdzenia przetwarzania tych danych niezgodnie z obowiązującym prawem krajowym i europejskim. Organem Nadzoru jest Urząd Ochrony Danych Osobowych w Warszawie, ul. Stawki 2.

Wykaz baz danych osobowych w stosunku do których spełniono obowiązek informacyjny – po kliknięciu wyświetlą się dodatkowe informacje, wymagane w art.13 RODO:

1. Pracownicy (pdf)
2. Członkowie rodzin pracowników (pdf)
3. Emeryci i renciści GOSiR (pdf)
4. Kandydaci do pracy (pdf)
5. Monitoring wizyjny (pdf)
6. Poczta mailowa i telefony służbowe (pdf)
7. Kontrahenci (pdf)
8. Uczestnicy imprez i zajęć sportowych (pdf)

Klauzula informacyjna o przetwarzaniu danych osobowych (pdf)

Godziny otwarcia pływalni:
poniedziałek – piątek 7.00 - 22.00
sobota 8.00 - 22.00
niedziela i święta 9.00 - 22.00

Kalendarium

Październik 2019
Pon Wt Śr Czw Pt Sb Nie
30 1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31 1 2 3

Imieniny

logo BeActive
    - AQUA AEROBIK
    - FITNESS
    - PŁYWANIE
    - TENIS ZIEMNY

logo Magurka

logo BS Miedźna

plakat Pływam bez promili

logo Blues Carv

plakat projektu Kinder+Sport